Utbildningar

Ridning är roligt. Vi vet att allt slit, alla sena kvällar, alla tidiga morgnar, allt slit är värt det, för att ridning är så otroligt roligt. Det är personlighetsdanande, vi lär oss tålamod, att handskas med olika typer av individer, att kommunicera med olika typer av individer, att läsa olika typer av individer. Vi skrattar, vi gråter. Vi bygger en otrolig gemenskap med vår häst, och runt vår häst. Vi lär oss att delegera uppgifter vi vet att vi inte kommer hinna med, vi lär oss att ta det yttersta ansvaret för en individ. Och hur glamoröst det än låter, så vet vi att det ligger ett enormt engagemang runt de här varelserna. Engagemang, passion, slit. Vi älskar det.

För att vi ska orka så måste ridningen vara rolig. För att den ska vara rolig är en förutsättning att hästarna tycker det är roligt. Tillsammans lär vi oss, tillsammans går vi framåt.

En av de sakerna jag tycker är absolut roligast med ridning är att få med mig min häst. Känna 650 kg muskler som bara vill göra allt för mig. För att vi är vi, vi hjälper varandra när det är svårt, vi stöttar varandra när den ena har en dålig dag, men bäst av allt; när båda är på topp så bara kör vi och ger ALLT!

Ödmjukhet, tålamod, engagemang och glädje är nog de egenskaper jag skulle säga är bland de viktigaste bitarna när man utbildar en individ – häst som ryttare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>